Prijzen

AnyKey Productions houdt het graag betaalbaar, muzikanten en bandjes hebben het al moeilijk genoeg helaas… Huur niet meer dan je nodig hebt, bij AnyKey Productions betaal je alleen voor wat er écht nodig is.

Gratis advies
Het is van groot belang de geluidsinstallatie af te stemmen op de behoefte. Neem geheel vrijblijvend contact op om te bespreken welke oplossing het meest geschikt is. Hieronder enkele voorbeelden.

Dubbel podium Jazz bij de Molen Elden, inclusief lichtinstallatie.

Een groot dubbel podium bij Jazz bij de Molen in Elden (Arnhem). AnyKey Productions verzorgde hier jarenlang het geluid, inclusief lichtinstallatie. Kijk bij audio/video voor een sfeerimpressie.

CD presentatie Rob Orlemans & Half Past Midnight, PA, monitors en licht.

In een kolkende zaal in Deest verzorgde AnyKey Productions de CD-presentatie van Rob Orlemans & Half Past Midnight: een grote PA met monitors, licht en rook…

Jan Terlouw

Een foto gemaakt tijdens de presentatie door Jan Terlouw bij de opening van een energieleverende (!) demonstratiewoning in Nieuwolda (Gr). Op verzoek van de deelnemende bedrijven verzorgde AnyKey Productions het geluid voor de genodigden in de tent.

Compacte set met 5 monitorgroepen in een café, inclusief LED-lampen.

In 1995 ontstond sixties-band Don’t Look Back in de oefenruimte van Adriaan Keij, nog in de oefenruimte aan de dijk in IJzendoorn. AnyKey Productions verzorgde ca 20 jaar het geluid en licht voor DLB, in binnen- en buitenland. Hierboven een foto van een optreden in De Gouden Leeuw in Druten, met een PA-set met 5 aparte monitorgroepen, inclusief LED-lampen. Bekijk en beluister de video! NB: DLB-gitarist Hans de Koning was ziek, hij werd vervangen door niemand minder dan Kees Lewiszong, de gitarist/oprichter van Navarone.

Geluidsinstallaties vereisen kennis en zijn daardoor minder geschikt voor ‘losse verhuur’. AnyKey Productions verhuurt alleen mét bediening. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie: info@anykeyproductions.nl

AnyKey Productions houdt zich het recht voor NIET te verhuren als er twijfel is of de apparatuur in goede staat binnen de afgesproken termijn wordt geretourneerd en/of als er onvoldoende zekerheid is dat de overeengekomen huurprijs zal worden voldaan.

Meest recente berichten