Rock

Groot feest aan de Daalseweg in Nijmegen: Café ’t Haantje viert zijn 60-jarig bestaan! Het café is al meer dan 100 jaar oud en een echt familiebedrijf. Het geluid op dit straatfeest op 9 september 2017 werd verzorgd door AnyKey Productions, de video’s geven een korte impressie van de optredens. Eerst de middag, met Nederlandstalige muziek.

In de avond was het de beurt aan de VandeVen Band, uiteraard met Clemens van de Ven op piano. Dans: Joop en Sjaantje Puijn!!

Blueskroegentocht met bluesrock
Eetcafé Het Pakhuis in Wijk bij Duurstede deed een duit in het zakje bij Blues in Wijk op 20 november 2013. De Tielse bluesrock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight sloot af met een knallend optreden. AnyKey Productions verzorgde het geluid en licht – met door de organisatie geleverde spullen. En dat was niet eenvoudig, want de geleverde apparatuur was een beetje roeien met de riemen die je niet hebt… En geen tijd voor een soundcheck: pas tegen 22.30 uur verlieten de laatste eters het restaurant terwijl de bezoekers voor het optreden al binnen kwamen. Snel het podium bouwen, Rob’s crew plaatste de backline, alles aansluiten – en gaan met die banaan, voor een bomvol Pakhuis!

9 augustus 2014 – Nog een video van Rob Orlemans & Half Past Midnight, ditmaal op 9 augustus 2014 bij Kaaipop Breskens, sound: Adriaan Keij. Eerst een ‘short impression‘ en daarna Hey Joe. Het was even zoeken, maar de aanwezige geluidsinstallatie bleek best goed te kunnen klinken…

Ribs ’n Blues 2015
In 2015 kwam Michael Katon – aka The Boogie Man From Hell (daar woont hij in The USA…) naar Nederland. Als band voor zijn tournee koos hij Rob Orlemans & Half Past Midnight, de repetities vonden plaats in de oefenruimte van AnyKey Productions (het dak ging er af…) en AKP werd tot “tourmanager” annex geluidsman gebombardeerd. Een hele uitdaging, zowel het “managen” van deze rockers als het regelen van het geluid in de totaal verschillende popzalen, van Tiel via Venlo, Arnhem en Drachten. En zeker in Raalte, bij Ribs ’n Blues, in de grote tent op ca 40 meter van het podium – zonder soundcheck, alleen ff met de koptelefoon luisteren tijdens het afstellen van de monitoren door de stage crew – terwijl het daar niet harder mocht dan 95dB… Maar achteraf is er een mooie CD van de PA-mix uit de mengtafel gemaakt, dus vooraan heeft het blijkbaar goed geklonken… Oordeel zelf, de audiomix van deze video komt rechtstreeks van de (analoge Midas) mengtafel. Met Piet Tromp op bas en Ernst van Ee op drums.