Diversen

Mixed-Nuts
Feestband Mixed-Nuts timmert al jaren aan de weg, hier een registratie van een optreden in Arnhem, op 6 oktober 2018.

Ook Nederlandstalige (feest)muziek gaat er altijd in, bijvoorbeeld bij het feest aan de Daalseweg in Nijmegen toen Café ’t Haantje zijn 60-jarig bestaan vierde. Het café is al meer dan 100 jaar oud en een echt familiebedrijf. Het geluid op dit straatfeest op 9 september 2017 werd verzorgd door AnyKey Productions, de video’s geven een korte impressie van de optredens. Eerst de middag, met Nederlandstalige muziek. van o.a. Keessie B. Het optreden van Clemens van de Ven staat in de rubriek “rock”.

Hieronder Sixties band The Time Travellers live at De Boomtak Tilburg, 29 april 2018.

Maar AnyKey Productions beperkt zich niet tot muziek, op onderstaande foto ziet u de opening van een school. AKP verzorgde het geluid, regelde een groot mobiel LED-scherm, zorgde voor de krachtstroom etc, zodat het op rolletjes liep en alles voor jong en oud goed hoor- en zichtbaar was.

Opening school - geluid en groot scherm

Korenmiddag
Bij het jaarlijkse feest van de voetbalclub in Echteld traden ook koren op. Op 8 oktober 2017 verzorgden de DJ’s de PA-installatie en AnyKey de microfoons voor het koor en de mix van de muzikanten. Een korte impressie – en let vooral ook op die dirigent…

Op 21 juni 2017 was er een presentatie in Oldambt, Nieuwolda, in de provincie Groningen. Oud D66-voorman Jan Terlouw was een van de sprekers – maar de organisatie was vergeten dat er voor de ruim 150 aanwezigen wel eens een geluidsinstallatie nodig zou kunnen zijn… Een van de mede-organisatoren, een bedrijf dat de radiatoren van het energieleverende huis (!) had geleverd, kende AKP van andere gelegenheden en belde een paar dagen tevoren. Geen probleem: op naar Groningen! Het was stralend weer, waardoor de aanwezige beamer nauwelijks beeld projecteerde – maar ook daarvoor had AKP een pragmatische oplossing: gooi een stuk landbouwplastic over de tent, daar waar het scherm en de spreker staat… U ziet het resultaat op de foto: scheelt een jas!

Jan Terlouw

Een foto gemaakt tijdens de presentatie door Jan Terlouw bij de opening van een energieleverende (!) demonstratiewoning in Nieuwolda (Gr). Op verzoek van de deelnemende bedrijven verzorgde AnyKey Productions het geluid voor de genodigden in de tent, met een supercompacte maar zeer goed verstaanbare geluidsinstallatie.